Voorpagina slider afbeelding van de winkel buiten Kapsalon Studio One Luttelgeest Foto Binnen Extra Bewerkt Binnen Foto 1 Foto Binnen 2 Binnen Foto 3

Welkom

Op 21 november 2009 heb ik de deuren van Kapsalon Studio One geopend in Luttelgeest! Ik ben heel fijn opgenomen in het dorp en heb hier veel mensen leren kennen. Ik kan denk ik ondertussen wel zeggen, dat ik mijn plek hier gevonden heb in Luttelgeest. Sinds 2012 ben ik samen met mijn vriend Maikel en we zijn boven de Kapsalon gaan wonen die gevestigd was aan de Lange Brink. In 2015 hebben we een huis gekocht aan de Kamplaan en hebben we de garage omgetoverd tot een mooie Kapsalon!

[reviews_rating theme="badge tiny fonts" class="no-outline" link="write review" limit=0]
Foto Haar Producten 01 bewerkt

Producten

Benieuwd met wat voor producten ik werk?

Facebook afbeelding
Facebook afbeelding wat gelinkt zit aan de Facebook van Studio One Luttelgeest

Actuele Informatie

Blijf op de hoogte door uw mail op te geven of volg mij op Facebook.

Mail
Lookbook afbeelding
Verwijzing Lookbook pagina

Lookbook

Inspiratie nodig? Neem gerust een kijkje in mijn Lookbook!

Over Mij

Proefiel Foto Jorina Bewerkt

Jorina van der Veer

Mijn werk is echt mijn hobby en ik vind het heerlijk om met haren bezig te zijn! Volg zo hier en daar een cursus om zo goed op te hoogte te zijn van de nieuwste trends. Het leukste is de variatie van mijn werk, de verschillende klanten, van jong tot oud. Maar ook de behandelingen, knippen, verven, permanenten. Nooit is een dag hetzelfde en dat houdt het leuk! Aangezien ik alleen werk is het handig om een afspraak te maken, u kunt natuurlijk altijd even binnenlopen en misschien heb ik die dag nog tijd! Zie ik u in de salon?